Házirend

A belépőjegy megvásárlása csak akkor jogosít az Ukk&Roll Rock Hétvégére történő belépésre, ha elfogadod a fesztivál jelen házirendjét és tudomásul veszed, hogy annak betartását a rendezők ellenőrzik.

 

BELÉPÉS

A fesztiválra belépni a megváltott jegy szabta időpontban és feltételek mellett lehet. Az elővételben megvásárolt belépőjegyeket belépéskor karszalagra cseréljük. A karszalagot (bérlet, ill. napi) az érvényessége ideje alatt mindvégig a csuklódon kell viselned. Ezt a rendezők ki- és belépéskor, illetve a fesztivál területén folyamatosan ellenőrzik.

Sátrazási és (jelképes térítés ellenében) tusolási lehetőséget is biztosítunk.

 

JEGYEKKEL KAPCSOLATOS INFORMÁCIÓK

Napijeggyel a fesztiválra belépni a tárgynapon 10:00 órától másnap hajnali 02:00 óráig lehet, másnap reggel 08:00 óráig jogosít a rendezvény területén való tartózkodásra. A napijegy az érvényességi ideje alatt a bérlet jogosultságait nyújtja. Az utolsó napi -  - napijeggyel a rendezvény végéig,  12:00 óráig lehet a fesztiválterületen tartózkodni.

Bérlettel a látogató első nap 10:00 órától a rendezvény végéig, azaz. 12:00 óráig tartózkodhat a fesztivál helyszínén. Sátrazási és tusolási lehetőséget is biztosítunk a látogatók részére a rendezvény ideje alatt.

Ha érvénytelen a karszalagod, köteles vagy elhagyni a rendezvény területét! A belépőjegy/karszalag másra át nem ruházható! Csak a kézen hordott karszalag számít érvényes belépőnek! A sérült - átragasztott, elvágott, kézfejnél nagyobb átmérőjű, stb. - karszalag érvénytelen! A jegyhamisítók és a hamisításban közreműködők ellen eljárást indítunk. A kézről eltávolított, elveszett karszalagot nem cseréljük.

10. életévüket be nem töltött gyermekek a rendezvényt ingyenesen látogathatják. 14. életévüket be nem töltött gyermekek csak kísérővel léphetnek be a rendezvény területére, és csak kísérővel tartózkodhatnak ott.

10-18 év közöttiek kedvezményes bérletet vásárolhatnak, őket a büfékben alkohol tartalmú italokkal nem szolgálják ki.

 

KÖZLEKEDÉS

A rendezvény területére motorkerékpáron kívül engedély nélkül járművel behajtani tilos. Gépkocsival a campingbe be lehet hajtani és parkolni a kijelölt helyek erejéig, de csak a programok kezdetéig. 14 óra után gépkocsi forgalom nem megengedett a helyszínen illetve a campingben. Ha a camping megtelt parkolás a kijelölt helyeken.

 

MIT HOZHATSZ BE ÉS MIT NEM?

A rendezvények területére üvegtárgyat, ütő-, vágóeszközt, vagy bármely,mások testi épségét veszélyeztető tárgyat bevinni tilos! A bográcsozáshoz szükséges eszközök bevitelét külön egyeztessétek a szervezőkkel. A hatályos jogszabályok szerint nem tarthatsz magadnál a közbiztonságra különösen veszélyes tárgyat (8 cm-nél nagyobb vágóélű kés, rugóskés, gázspray, ólmosbot stb.), ez szabálysértésnek minősül.

Alkoholos italt, üdítőt semmilyen mennyiségben, bontatlan ásványvizet legfeljebb kétliteres műanyagpalackban személyenként egyet, élelmiszert pedig kereskedelmi mennyiséget el nem érő mennyiségben lehet behozni a rendezvény területére! Az ilyen jellegű termékeket a bejáratnál köteles mindenki ellenőrzésre átadni a biztonsági szolgálatnak. A csomagokat és a ruházatot a biztonsági szolgálat átvizsgálja. - A biztonsági szolgálat megtagadhatja a belépést azoktól, akik nem tudják hitelt érdemlő módon bizonyítani, hogy jogosultak a belépésre.

 

HÁZI KEDVENCEKRE VONATKOZÓ SZABÁLYOK

A fesztivál területére kizárólag pórázon vezethető, szájkosárral rendelkező házi kedvenceket lehet behozni, de inkább javasoljuk azok otthon hagyását. Házi kedvenceket a rendezvény területére csak abban az esetben lehet beléptetni, ha van érvényes oltási igazolvány egy évnél nem régebbi veszettségoltással, és póráz, nyakörv, szájkosár, biléta a gazda telefonszámával. A fentiek megléte a rendezvény bejáratnál ellenőrzésre kerül és hiányosság esetén a házi kedvenc nem hozható be. Házi kedvenc behozatalával a gazda tudomásul veszi, hogy azt higiénikus, az állat számára is megfelelő körülményeket biztosító módon köteles tartani, továbbá kutya és vadászgörény behozatalával a gazda tudomásul veszi, hogy azt a rendezvény teljes ideje alatt szájkosárral, pórázon köteles tartani. A rendezők fenntartják maguknak a jogot egyedileg megtiltani adott állatnak a rendezvényre történő behozatalát.

 

TALÁLT TÁRGYAK

Kérjük, a talált tárgyakat az információs pontnál add le, elveszett tárgyaidat ugyanitt keresd.

 

EGYÉB

A rendezvényről hang- és képfelvétel készül. Minden résztvevő, aki a felvételeken feltűnik, csak a beleegyezésével nevesíthető, viszont semmilyen követeléssel nem élhet a felvétel készítőivel vagy a rendezvényszervezőkkel szemben.

A rendezvény területén a szervezők írásbeli engedélye nélkül tilos bármiféle kereskedelmi vagy reklámtevékenységet folytatni!

A büfékben 18 éven aluliakat személyeket szeszes itallal nem szolgálunk ki!

Kérjük, fokozottan vigyázzatok a természeti értékekre, és ne szemeteljetek!

A szervezők nem vállalnak felelősséget a személyekben, vagy anyagi értékekben esetlegesen keletkező károkért.

A rendezvényt rossz idő esetén is megtartjuk.

A műsorváltoztatás jogát fenntartjuk! Kérjük, hogy vigyázzatok magatokra és egymásra!

 

Jó szórakozást kívánunk!
Ukk&Roll Rock Hétvége szervezői